Persoonlijke ondersteuning voor zakelijk succes

— Erik Dros uw ideale adviseur


de adviseur

Erik Dros
Accountant én gevoelsmens

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Erik Dros, directeur/eigenaar van Confortem. Als geaccrediteerd AA-accountant en lid van de NBA heb ik veel verstand van financiële administratie, samenstellen jaarrekeningen, aangifte omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting. Maar goed, de cijfers, dat weten we wel. Wat me écht boeit, is de mens achter het bedrijf. Ondanks mijn exacte vak ben ik toch een echt gevoelsmens. En ik ben ervan overtuigd dat dit mij een nóg betere accountant en bedrijfsadviseur maakt. Mijn twee assistenten hebben dezelfde betrokken instelling en zijn van alle relaties op de hoogte, zodat u altijd kunt bouwen op een snel en effectief antwoord op uw vragen.


accountant en advies Gouda en omstreken


Advies opstellen jaarrekeningen en bedrijfsrapportages Gouda


Brug bij Waddinxveen accountant Confortem


Wij denken graag met u mee
en geven u objectief advies over vele zaken zoals rechtsvormen tot aan HR-beleid.

• Gevraagd en ongevraagd advies• Samenstellen van de jaarrekening
• Financiële administratie
• Verzorgen van de belastingaangiften
• Verzorgen van de salarisadministratie


Gevraagd én
ongevraagd advies

Een belangrijk pluspunt van Confortem is dat wij bij elke handeling en elk contact bewust even nadenken over de manier waarop uw zaken geregeld zijn en mogelijke manieren om onze diensten of uw bedrijfsvoering te verbeteren. Met ook altijd een oog op externe (wettelijke) ontwikkelingen, zodat we u proactief kunnen wijzen op mogelijke risico’s en kansen. Want uw succes is dé drijvende kracht achter onze groei.

Wij hechten waarde aan persoonlijk contactBij Confortem vinden we het belangrijk om onze klanten regelmatig persoonlijk te spreken. Al is daar tegenwoordig steeds minder aanleiding toe, want de samenwerking gaat grotendeels digitaal en online. U scant en verzendt uw bonnetjes en inkoopfacturen met een app op uw mobiel, wij maken betaalbestanden voor u en zorgen na goedkeuring voor tijdige betaling. Ook de rest van de boekhouding gaat zo veel mogelijk online, waardoor we ook heel efficiënt uw jaarrekeningen en belastingaangiften kunnen verzorgen.

Financieel efficiënt ondernemen

Door de automatisering houden we tijd over voor het interessante werk: samen met u nadenken over manieren om uw bedrijf nóg beter en efficiënter te runnen, om kosten te beperken en de omzet te verhogen. Maar ook voor advies over de beste bedrijfsvorm en organisatiestructuur, mogelijke overnames of opvolgingskwesties, dividenduitkering, salarisadministratie en een gezond personeelsbeleid. Als u dat wenst geven we ook belastingadvies, maar wel altijd na ruggenspraak met een gerenommeerd fiscalistenkantoor.

Ons motto

Confortem onderscheidt zich
met inhoudelijke expertise
in combinatie met een zeer persoonlijke benadering.


in een notendop

Confortem Accountants en Adviseurs

Of u nu ZZP’er bent of zelfstandig ondernemer met personeel in dienst… in het MKB is zakelijk altijd óók persoonlijk. U stopt heel veel energie en liefde in uw zaak. Dus wilt u dat uw investeringen in tijd en geld onder de streep uiteindelijk ook voldoende opleveren. Succes. Winst. Of op zijn minst een inkomen waar u comfortabel van kunt leven. U werkt er hard genoeg voor. Confortem onderscheidt zich met inhoudelijke expertise in combinatie met een zeer persoonlijke benadering. Wij denken dat inlevingsvermogen en begrip voor uw activiteiten, situatie, managementstijl en toekomstplannen onmisbaar zijn voor een goed advies.


Erik Dros accountant en adviseur ConfortemDe mens achter het bedrijf

Uw stijl stuurt mijn advies

Vindt u een grote en representatieve auto belangrijk, of investeert u liever in uw pensioen? Wilt u elke rekening direct betalen, gebruikt u de complete drie maanden betaaltermijn of wilt u zelfs nóg langere termijnen afspreken? Wilt u organisch groeien of kijkt u ook naar mogelijke overnames? En wanneer wilt u zélf eigenlijk stoppen met werken?Wilt u meer informatie
of een afspraak maken?

​​​​​​​Bel of mail ons gerust


Maalderij 42

2741 LL Waddinxveen

06 145 56 467

ddros@confortem.nl